2013 Subaru WRX en WRX STI Oranje en Black Special Editions: Smashing Pumpkins [2012 SEMA Show]

2013 Subaru WRX STI en WRX Special Editions

Als er een auto die vraagt ​​om verandering, het is de Subaru WRX. Met hun platte vier turbo en een glorieuze-Als op dit moment onderbroken-rally geschiedenis, de Impreza-gebaseerde WRX en WRX STI hebben geïnspireerd enthousiastelingen nu 20 jaar. Het is passend, daarom, dat de Japanse automaker de SEMA zou kiezen om twee derivaten die zijn er zeker om het merk loyalisten te behagen als de current-gen WRX en STI naderen het einde van hun levenscyclus te onthullen. Maak kennis met de oranje en Zwarte speciale edities, waarvan Subaru bouwt slechts 300.Two honderd van de speciale edities zal zijn WRX sedans, en er zal een extra 100 STI sedans voor de ultieme in-rally geïnspireerd autorijden. De veranderingen voor deze speciale editie, zijn echter slechts cosmetisch. Zwarte wielen, zwarte fender badges, zwarte spiegel caps, en zwarte strepen lezen “WRX” of “STI” dienen als een contrast met de Tangerine Orange verf. Dat is niet uw typische fel oranje, maar een pompoen-achtige kleur die de vuile blik van deze Japanse aanval apparaten onderstreept. Het is moeilijk om de WRX en STI te onderscheiden uit de verte. Kijk voor de badging, en, natuurlijk, een enorme achterspoiler van de STI.

Binnen de twee modellen zijn eveneens gelijk, als Subaru uitgerust deze speciale editie WRX met een uniek interieur van de STI. Beide modellen zijn te onderscheiden van de standaard STI aan hun oranje stiksels op de stoelen, de deuren, de verschuiving boot en op de vloermatten. Het is een unieke look die ongetwijfeld eigenaren zullen bevrijden van de noodzaak om het interieur van hun voertuigen verder aan te passen.

De inspanning moet worden gespaard voor de powertrain, als geen van deze speciale edities zijn uitgerust met enige vorm van prestatie-upgrade. De WRX houdt de turbo 2,5-liter platte vier die 265 pk en 244 Nm koppel gekanaliseerd naar alle vier wielen via de standaard vijf-versnellingsbak produceert. Onder de motorkap van de STI blijft dezelfde motor afgestemd op 305 pk en 290 Nm produceren, verbonden met een zesversnellingsbak en uplevel versie van Subaru vierwielaandrijving aandrijfsysteem voorzien van een bestuurder gecontroleerde centrum differentiaal en een instelbare voertuig systeemdynamica. Beide auto's zijn heerlijk aangrijpende rijden en de WRX in het bijzonder vormt een uitstekende waarde voor het geld.

  • Eerst Rijden: 2013 Ford Focus ST
  • Geïnstrumenteerde Test: 2012 Volkswagen Golf R
  • Long-Term Road Test Wrap-Up: 2010 Mazdaspeed 3
nog over de prijsstelling Geen woord; een uitgeklede WRX gaat voor $ 25.565, terwijl de STI zal u terug op zijn minst $ 35.065. De speciale edities komen alleen als vierdeurs sedans; de onbemind vijfdeurs hatchback zal de behandeling niet te krijgen. Zowel de Oranje en Zwarte WRX en de Orange en Black STI zal raken showroomvloeren volgend voorjaar.

2013 Subaru WRX STI en WRX Special Editions Photo Gallery

2012 SEMA Show volledige dekking

Like this post? Please share to your friends: