Century Mark: Chevrolet viert 100 jaar Vrachtwagens met Silverado en Colorado Centennial Editions

Chevrolet Silverado Heritage Edition

Chevrolet's truck bedrijf wordt 100 jaar oud in het modeljaar 2018, en er is geen betere plaats voor de aftrap voor de feestelijkheden dan op het gala Lone Star State dat is de Texas State Fair, in het hart van de truck land. Hoofdact van de festiviteiten, die Chevy zei zal blijven in de komende maanden, zijn de 2018 Silverado 1500 en Colorado Centennial Editions.

Alleen beschikbaar als off-road-georiënteerde Z71 modellen, de licht bedazzled herdenkingsmunt pickups staan ​​bekend om hun Centennial Blauwe verf en de “erfenis geïnspireerd” bow-tie emblemen sieren hun roosters, voordeuren en laadkleppen. Geringd in chroom met donkerblauwe centra in plaats van de traditionele Chevy goud, de speciale vlinderdas sport ook het woord Chevrolet in een chromen script dat teruggrijpt naar een aantal van de vroegste tuig van het merk, met inbegrip van de oorspronkelijke 1918 One-Ton. Beide trucks ook voorzien van 100-jaar badges op de voordeuren, chroom trekhaken, en meer strikjes op hun sproei-in bedliners en vloermatten.

Chevrolet Silverado Heritage Edition

Andere toevoegingen voor de vier-wheel-drive, crew-cab-only Silverado versie onder meer de LTZ stuwing niveau van de uitrusting, 22-inch geschilderd lichtmetalen velgen met chromen inzetstukken, en weer een ander chroom vlinderdas op het stuurwiel. De middelgrote Colorado Centennial is beschikbaar als een cabine of een uitgebreide cabine met achter- of vierwielaandrijving. Het is verder aangekleed met 18-inch wielen, een lichaam-kleur achterbumper en grille, en chromen spiegelkappen, deurgrepen, en het lichaam lijstwerk.

Chevrolet is nog niet vrijgegeven prijsstelling voor beide modellen, maar de bescheiden dress-ups moet rond de $ 3000 toe te voegen aan de prijzen van de niet-feestelijke tegenhangers de vrachtwagens. Een regelmatige 2018 Silverado 1500 de LTZ Z71, bijvoorbeeld, begint bij $ 50.485 met een 5,3-liter V-8 en een acht-traps automatische transmissie. De uitgebreide-cab 2018 Colorado Z71 4 x 2 met een 2,5-liter inline-vier en zes-snelheid automatisch een basis sticker van $ 30.465, met het starten MSRPS overtreffen $ 40K voor de dubbele cabine body, vierwielaandrijving en de grotere 3,6-liter V6 of turbo-diesel 2.8-liter inline-vier.

Omdat 100 jaar is een vrij grote deal, Chevrolet heeft ook bereid een aantal extra verjaardag tie-ins voor de bow-tie trouw: een Centennial oplage van Phoenix bas boten en 24-voet ingesloten Intech trailers, die beide zijn gedaan de pickups, evenals een aangepaste 1967 Chevrolet C-10 tonen truck die zal te zien zijn op dit jaar SEMA merken passen. Het feest gaat verder met de landelijke uitrol van het merk Truck Legends-programma (het was voorheen alleen aangeboden in Texas), dat is een gratis lidmaatschap gebaseerde programma dat Chevy's meest trouwe truck eigenaren beloont met swag, een online community, en toegang tot speciale Chevrolet gebeurtenissen en ervaringen.

  • 2017 Chevrolet Silverado 1500 de grondige herziening
  • 2018 Chevrolet Colorado grondige herziening
  • Mondo Macho: Special-Edition Trucks van de jaren '70 (K-Billy Super Badge en Stripe Jobs)

De hele 100-dagen feest wordt afgesloten met een feestje op 16 december aan de Texas Motor Speedway. Tegen die tijd, zult u in staat om op te rollen in uw speciale editie Chevy truck, zoals de Centennial Silverado gaat over de verkoop in oktober en de Colorado volgt in november.

Chevrolet-Silverado-Heritage-Edition-REEL

Like this post? Please share to your friends: