De 10 Mooiste Auto’s te koop vandaag

De 10 Mooiste Auto's te koop vandaag

Net als bij Jimmy Kimmel's Handsome Men's Club, we graag alle echt goed uitziende auto stel af en toe samenkomen om elkaars hotness bevestigen. Maar tot zelfrijdende auto doordrenkt met kunstmatige intelligentie en ego-komen, de taak van het sorteren van de 10 mooiste auto's op de verkoop van vandaag valt voor ons. Voordat uw vingers raken dat toetsenbord om boos reageren, omdat uw Toyota Yaris de lijst niet gehaald, laten we erop wijzen dat, terwijl de esthetiek zijn subjectief, deze auto's door onze stafmedewerkers werden gekozen op basis van een definitie van “schoonheid” die niet bestaat gewoon aantrekkelijkheid maar ook de samenhang en de zuiverheid van het ontwerp. Oke, nu kunt u ons te ruimen in het opmerkingenveld.

10. Audi R8

2014 Audi R8 Plus

De vergrijzing, snel-to-be-vervangen R8 onder de meest mooie auto's? Waarschijnlijk controversieel. Maar de R8 blijft elk beetje het ontwerp pictogram het was toen het debuteerde bijna een decennium geleden. Het vertelt dat de auto nog steeds lijkt alsof er niets anders die er zijn, met een semi-afgerond oppervlak thema dat waarschijnlijk belachelijk op iets anders zou uitzien. In combinatie met delicate koplampen Audi's en achterlichten, eenvoudig grillework, en dat daklijn, hoewel, het zorgt voor een prachtige gepensioneerde.

9. Land Rover Range Rover

2014 Land Rover Range Rover

De Range Rover maakt deze lijst vanwege zijn pure oppervlakken. Het vorige-gen Range Rover was een rechtlijnige ode aan de T-kwadraat, maar, terwijl het was heel knap, de nieuwe maakt het blokkerig en kijken goedkoop in vergelijking. Wij willen de manier waarop Land Rover introduceerde een subtiele curve om de deur secties, maar niet te spreken meer uitgesproken achterwaartse versmalling van het lichaam. Hoe dynamischer wegdek verheft de klassieke “vierkant” te kijken naar een nieuwe, zelfs classier niveau.

8. Porsche 911

2014 Porsche 911 4S

Zelfs als de nieuwste Porsche 911 is gegroeid en duwde nog verder upmarket, is er geen ontkennen van de huidige model ziet er beter voor. Al een mooie auto, de 911 voor de langere wielbasis en opnieuw vormgegeven staart geven het een geweldige houding, en de algehele proporties nog steeds goed te werken met klassiek bochtige styling taal Porsche en de 911 unieke, staart-zwaar profiel. En we kunnen niet praten over de 911 zonder vermelding van die heupen, ze praktisch smeek je om greep te grijpen en. . . oke, zullen we stoppen.

7. Cadillac ELR

2014 Cadillac ELR

niet-traditionele pad van de ELR plug-in om de schoonheid-het bezit veel meer rechte lijnen dan gebogen landde het op onze lijst. Ondanks zijn cab-forward, voorste-aandrijving proporties, de ELR draagt ​​misschien wel de meest genuanceerde iteratie van scherpe Art Cadillac & Science designtaal. En de vorm, classicisme veroordeeld worden, is dramatisch, terwijl de juwelen detaillering en trim stralen klasse, rijkdom en stijl.

6. Lamborghini Huracán LP610-4

2014 Lamborghini Huracan LP610-4

We kunnen bijna horen uw vingers zweven boven die keyboards-ja, de Huracán is niet zo schandalig als stieren verleden, maar dat is waarom het op deze lijst. Zelfs negeren van de badge op de stompe hood, is een uitzonderlijk schone Nog exotische vorm. Noem het de High-Art Doorstop of Subtiel Surfacing Perfected-hoe dan ook, het is een prachtig ding om te aanschouwen. En met een gemasseerd 5,2-liter V-10 het maken van 601 pk, moet het een prachtig ding om te rijden, ook.

5. Aston Martin V8 Vantage

2014 Aston Martin Vantage en DB9 Carbon

Wielen geduwd om de absolute hoeken; klassieke lange motorkap, korte-dek proporties; en schoon, sierlijk plaatwerk: We kunnen alleen maar praten over Aston Martin V8 Vantage, een echte sportwagen door en door. Deze vijfde plaats tonen komt als Aston blijft special-edition-modellen te introduceren, die doorgaans betekenen naderend onheil van een auto. Maar zoals met Jennifer Aniston, deze hete auto toont leeftijd is maar een getal.

4. Mercedes-Benz S-klasse Coupe

2015 Mercedes-Benz S-Klasse Coupe

In de ultra-luxe rijk, size matters-en het is een van de redenen waarom de 2015 S-klasse coupé plaatsen zo sterk in onze beauty rankings. gebruik van proportie Dit plus-size pinup en haar doordringende toelopende boog ontwerpthema accentueren zowel de grootte en genade. De kap lijkt ongelooflijk lang (een nette visuele truc, met dank aan de staander en forward grille), en de drie body-side regels toe te voegen lengte en vangen licht als Tinker Bell scheppen fee stof. Heeft Duitsers echt dit ding te ontwerpen?

3. Ferrari 458 Italia

2014 Ferrari 458 Italia

Wij willen de 458 Italia, want het is alles wat een Ferrari zou moeten zijn: Race-auto tech verpakt in een prachtig sheetmetal. In dit geval is de Pininfarina-penned mid-engine sportwagen agressieve en bijna brutaal lage body past bij haar messcherpe persoonlijkheid perfect. We konden uren gebogen over de 458's talrijk en zorgvuldig ontworpen informatie-en we hebben.

  • Geïnstrumenteerde Test: 2014 Audi R8 V-10 Plus
  • Geïnstrumenteerde Test: 2014 Porsche 911 GT3
  • Geïnstrumenteerde Test: 2014 Land Rover Range Rover Sport Supercharged

2. Alfa Romeo 4C Spider

2014 Alfa Romeo 4C

Tuurlijk, weinig Alfa Romeo geboren lelijk, maar de mid-engine 4C opgesprongen in deze wereld als een 18-jarige Kate Upton: volledig gevormd en in staat om het houden van uw ogen in een bankschroef grip. Gewoon staren naar haar rondingen, strakke lijnen, en atletische houding, en het duurde niet lang zul je mentaal worden vervoerd naar een bochtige weg ergens in Noord-Italië. Bellissima. De Spider's beter opgelost, minder arachnidan koplampunits geven de NOD hier, maar dezelfde stukken zal binnenkort worden aangeboden op de coupe, dus je kunt niet echt mis alle kanten op.

1. Jaguar F-type Coupe

2015 Jaguar F-type V6 S coupe

Of je begint met de verhoudingen van het Jaguar F-type coupe, zijn gespierde vorm, of zijn verbazingwekkend doelbewuste houding, het is een serieus mooie kat. Hoe zit het met de roadster, zegt u? Ook zij is prachtig, maar stort roofline van de coupe en meer gedefinieerd achter lenden geven het de rand. En de ervaring is niet alleen visueel-de F-type R Coupe's supercharged V-8 soundtrack is pure auditieve extase.

De 10 Mooiste Auto's te koop vandaag Photo Gallery

Like this post? Please share to your friends: