Ga Wide: Shelby kondigt Super Snake Wide Body Concept Mustang

Shelby American geschiedenis is onlosmakelijk verstrengeld met sportwagen racen. Van de Cobra naar de originele GT350 en verder naar de GT40 programma, Carroll Shelby gezelschap streden van Riverside naar Le Mans. Ol’Shel niet te krijgen in de straat-machine bedrijf tot de GT500 in 1967 aangekomen; de big-block FE motor maakte het meer geschikt is voor stoplicht aansleept Woodward dan verscheuren Laguna Seca. Met de Super Snake Wide Body Concept, Shelby lijkt te herinneren beide geschiedenissen.

Volgens de Tweede Kamer dat Shel gebouwd, de Super Snake Wide Body Concept werd samengesteld “om de prestaties envelop van de 2015+ Ford Mustang chassis te verkennen.” In het kort, het is niet alleen een rechte lijn machine. Brede lichaam van een fragment toename van ongeveer 4 inches aan het einde en 2,5 vooraan, met lichaamspanden dienovereenkomstig gestrekt. Onder de verwijdingen en achter de wielen verbreed, de Lightning Blue Mustang voorzien van een verstelbare coil-over ophanging, grotere remmen, gehard wielbouten en versterkte assen en naven. Shelby citeert de Super Snake's vermogen op 750 pk.

  • 2017 Mustang Shelby Super Snake Markeert een 50e verjaardag met maximaal 750 PK
  • 2018 Ford Mustang Shelby GT500 bespioneerd Inching Closer to Production
  • Ford Mustang: Volledige Pricing, nieuws, foto's en meer Reviews

De esthetiek lijken meer te trekken van de Japanse tuner scene dan zij IMSA; de uitgerekte achterhand vooral eruit zien alsof ze had kunnen hebben cribbed uit een nieuw '73 Celica of een overdreven Hakosuka Skyline. Die zou kunnen zijn waarom Shelby is aan te drukken als een concept om de reactie te peilen. Als antwoord positief is, zou de track-georiënteerde Super Snake ter beschikking van het betalende publiek later dit jaar.

Like this post? Please share to your friends: