KTM zal verkopen X-Bow Sports Car Stateside, maar het zal niet Street Legal

KTM X-Bow

De geruchten zijn waar: KTM zal haar heet X-Bow sportwagen te verkopen aan geïnteresseerde partijen in Noord-Amerika komen 2017. Helaas zal deze belanghebbenden niet in staat zijn om de Audi-aangedreven auto rijden op de openbare weg.

In een e-mail, KTM's marketing en PR manager, Manfred Wolf, zei dat de veel-gerapporteerde North American X-Bow een “ras / circuit gebruik only” voertuig zal zijn. De Oostenrijkse merk heeft geen plannen om een ​​straat-legale versie van het voertuig te verkopen. Per Wolf, KTM weet dat de X-Bow Het gebrek aan ABS en airbags (onder andere kwesties) betekent dat het maken van de auto street legal in onze markt is bijna onmogelijk.

Terwijl de X-Bow is een opvallende ogende voertuig met een opvallende ontwerp dat goed in beeld-bewuste gebieden van het land, zoals Miami en Los Angeles, de stellaire handling en het gebrek aan comfort maakt het een veel betere baan auto kon verkopen dan een weg auto. Bij het opzetten van een Noord-Amerikaanse dochteronderneming voor X-Bow sales, kan KTM nu rechtstreeks te verkopen zijn spoor demon aan klanten die geïnteresseerd zijn in het gebruik ervan voor het beoogde doel-engine intact. Dat motor is een Audi-geleverd 2,0-liter viercilinder en haar aanwezigheid is een onderdeel van wat vastgebonden plannen van het bedrijf om de X-Bow stateside te verkopen, zoals KTM nodig Audi akkoord te gaan met haar Noord-Amerikaanse verkoop plan.

  • Sidecar Racing op de Isle of Man TT Is Insane
  • Polaris Slingshot: Not Quite a Car, niet helemaal een motorfiets
  • X-Rated: We Test KTM's Track-Day Car, de X-Bow

In het merk base R model zorgt ervoor dat de motor 300 pk, een flinke hoeveelheid omdat het voertuig weegt ongeveer 1700 pond. In Europa, het verkoopt voor € 74.900, of ongeveer $ 85.000 tegen de huidige wisselkoersen. Terwijl KTM officiële informatie niet heeft vrijgegeven over de VS-gebonden X-Bow, wordt het voertuig naar verwachting “meer 'racy', beter uitgerust, en sneller” dan de bottom-of-the-barrel R. WardsAuto meldt dat ongeveer 15 X-Bows zijn zullen hun weg naar Noord-Amerika in het voorjaar van 2017, met een jaarlijkse omzet zal naar verwachting maar liefst 40 auto's per jaar te bereiken.

Like this post? Please share to your friends: