ZL1-derful: Chevy Prijzen Camaro met 650-Horsepower ofLT4 van $ 62.135

2017 Chevrolet Camaro ZL12017 Chevrolet Camaro ZL1

De geruchten zijn waar: de 2017 Chevrolet Camaro ZL1 6,2-liter supercharged V-8 motor zal produceren een volledige 650 pk-10 pk meer dan Chevy oorspronkelijk geraamd, en gelijk aan wat er te vinden onder de motorkap van de machtige Corvette Z06. Zo veel voor hiërarchische volgorde, tenminste voor een jaar totdat de Corvette ZR1 zet dingen recht met meer dan 700 pk.

In weerwil van de gedeelde pk cijfers, hoewel, Chevy is niet wedden op de meest krachtige Camaro het verslaan van de Z06 prestatiecijfers. Geen verrassing, echt, gezien de rol van de Corvette in de line-up en extra omvang van de Camaro, hoewel Chevy beweert dat kostte 220 pond uit de nieuwe ZL1. Voor wat het waard is, onze lange-termijn Camaro SS coupe de toonladders topt op 3718 pond, of 188 pond meer dan de laatste Z06 coupe we getest met een handgeschakelde versnellingsbak.

Hoe dan ook, verwachten dat de ZL1 een machtige snel pony auto. Chevrolet schat dat, wanneer het is uitgerust met de optionele 10-speed automatische transmissie, zal de LT4-powered Camaro ZL1 coupe 60 mph bereiken van een stilstand in 3,5 seconden en zal het kwartaal-mijl paal aan 127 mph nu na 11,4 seconden. Ondertussen, Chevy zegt zijn kleverige banden wordt verwacht dat zij helpen de ZL1 grip de stoep op een maximum van 1,02 g. (Quick note: Deze cijfers gelden de testmethoden en de diameter van de gebruikte skidpad; onze eigen testen gewoonlijk gemeten zijwaartse grip op 300 voet skidpad.)

Vergeleken met een Dodge Challenger SRT Hellcat met een automatische transmissie die we twee jaar geleden getest deze fabrikant vorderingen tot ZL1 beter wat we van 707 pk coupe FCA getrokken door 0,1 seconde tot 60 mph, alsmede 0,3 seconde en 1 mpu het kwartaal-mijl. Hoewel we terughoudend om te vertrouwen op maximale grip cijfer Chevrolet's, is het vermeldenswaard dat onze lange termijn Camaro SS staat bovenaan de Hellcat de maximale skidpad laterale-g rating van 0,06 g. Verwachten dat de ZL1 zelfs grippier wanneer het gaat over de verkoop aan het einde van het jaar met een basisprijs van $ 62.135 voor de coupe en $ 69.135 voor de converteerbare zijn.

2017-Chevrolet-Camaro-1LEZL1-INLINE12017-Chevrolet-Camaro-1LEZL1-INLINE1

Als de ZL1 is te eng-quick voor uw smaak of de prijs gewoon overschrijdt budgettaire beperkingen, overweeg dan het spoor-ready 1LE-pakket. Chevrolet is de democratisering van het pakket, eerder beperkt tot V-8 Camaro SS modellen, door het aanbieden van het op beide V-6 LT en V-8 1SS Camaro. Je moet bereid zijn om over te stappen voor jezelf, maar te zijn, zoals het pakket wordt aangeboden op slechts handmatige-overbrenging Camaro.

In het geval van de V-6, zal de consument moeten plunk een daling van $ 4500 voor de 1LE-pakket. Hierdoor brengt belangrijke Camaro SS onderdelen van de ophanging, met inbegrip van de dempers, subframe achter mounts, ball-jointed teen links, en anti-roll bars. Gespreide 20-inch wielen verpakt in kleverige zomerbanden, evenals vier-zuiger Brembo remklauwen, extra koelers voor motorolie en transmissie, en een beperkt-slip differentieel met een eigen koeler uit de verpakking. Het toevoegen van de 1LE kit om de V-8 Camaro 1SS vereist dat klanten vork meer dan $ 6500. Het extra geld koopt ophanging van de Camaro ZL1 en zes-zuiger Brembo remklauwen gripping 14,6 inch tweedelige rotors en bevat nog steeds beperkte slip-diff en hulpstoffen koelers. Beide auto's dragen stuwing-specifieke wielen en de carrosserie, met inbegrip van een zwarte kap en een driedelige achterscherm.

  • WAARSCHUWING: Graphic Content! 50 Years of Camaro vs. Mustang Sales Numbers
  • 2017 Chevrolet Camaro ZL1 Debuts, hoopt naar Absolutely Humiliate Ford
  • Chevrolet Camaro ZL1 Onderzoek: Volledige prijzen, specificaties, en meer Reviews

Eerlijk gezegd we zijn gewoon blij om te zien Chevrolet doorgaan met haar inzet voor het creëren van Camaro's die zijn gericht op zowel de weg en het spoor, hoewel weliswaar we een beetje meer te popelen om onze testapparatuur te krijgen op de beestachtige ZL1 om te zien hoe het zich verhoudt tot het, relatief gezien, meer alledaagse 1LE.

2017-Chevrolet-Camaro-1LEZL1-REEL2017-Chevrolet-Camaro-1LEZL1-REEL

Like this post? Please share to your friends: