Infiniti Killing QX70, u kent als de FX

2017 Infiniti QX70

Het was Infiniti's meest interessante SUV, en nu is het weg. De QX70-de hernoemde FX-is afgeschaft uit de line-up, met onmiddellijke ingang. Het werd voor het eerst gemeld door Automotive News en daarna is bevestigd door Car and Driver dat zal er niet zijn een 2018 QX70. Het model kan op een dag terug te keren, maar als dat zo is, zal het in een heel andere indeling.

Wanneer het oorspronkelijk maakte zijn debuut terug in het modeljaar 2003 als FX, de sportieve crossover-SUV die Infiniti bijgenaamd de Bionic Cheetah-was een van de oorspronkelijke uitvoering thema fastback-coupe utility vehicles. Onlangs echter, anderen vooral BMW en Mercedes-Benz hebben gekopieerd en verbeterd op het idee dat verdedigd, en de QX70 de laatste tijd is schijnbaar oud, zoals we in onze meest recente beoordeling genoemd. Infiniti alleen verkocht 6261 eenheden van de QX70 in de Verenigde Staten in 2016, al was dat uit 5737 in 2015.

2018-Infiniti-QX50 concept

Het rapport Automotive News merkte ook op dat de QX70 mogelijk een terugkeer naar luxe automaker lineup, maar in een heel andere vorm zou kunnen maken. De QX70 valt op door zijn sportieve uiterlijk en krijgt een groot deel van zijn prestaties geloofwaardigheid van zijn achterste-drive-gebaseerde aandrijflijn, maar de toekomstige versie zou kunnen worden afgeleid uit de Nissan Murano, die een front-wheel-drive platform heeft. Infiniti wil bevestigen noch ontkennen dit deel van het rapport.

  • 2017 Infiniti QX70 AWD Getest: Het had zijn dag in de zon
  • 2018 Infiniti QX50: Opmerkelijke Tech in een belangrijk pakket
  • Infiniti QX70: Volledige News, specificaties, foto's en meer Reviews

De bewegingen zijn allemaal deel uit van de totale herverdeling van de gehele SUV line-up van het merk. Maar eerst is er een nieuw QX50, dan is een vernieuwde QX80, die werd bekeken door de QX80 Monografie concept. Vorig jaar, Infiniti toonde ook de QX Sport Inspiration concept, hieronder weergegeven, die werd aangekondigd als de “next-generation mid-size premium SUV.” Dat zou kunnen een voorbeeld van de esthetiek van de toekomst QX70, maar is te klein om de exacte vervanger . Verwacht meer updates in de komende auto-spektakel seizoen.

Infiniti-Qx-sport-achter-profiel

Like this post? Please share to your friends: