Is het RAV of Rave? De 2018 Toyota RAV4 Adventure Levens zijn naam

2018-Toyota-RAV4-Adventure-PLAATSING

De Toyota RAV4 model lijn breidt uit door een met de nieuwe 2018 RAV4 Adventure. Onthuld op de 2017 Chicago Auto Show, het wordt dat bekleding naam aan een standaard Tow Prep-pakket en een verhoogde rijhoogte aan te duiden.

Hoewel aangedreven door dezelfde 176 pk sterke 2,5-liter vier-cilinder gevonden in de huidige niet-hybride RAV4 modellen, de RAV4 Adventure Tow Prep pakket brengt een verbeterde radiator, een motorolie koeler, en een transmissie-koeler. Zo uitgerust, is de RAV4 Adventure gewaardeerd om sleep er toe 3500 pond wanneer uitgerust met all-wheel drive, of meer dan het dubbele van 1500 pond figuur de standaard RAV4. De front-wheel-drive RAV4 Adventure heeft als beoordeling tot 2900 pond te slepen. Hoewel beide cijfers opvallen in de buurt van de top van de compacte crossover klasse, de Adventure valt nog steeds achter beschikbaar 4500-pond sterling slepende capaciteit van de Jeep Cherokee V-6.

2018 Toyota RAV4 Adventure

Het helpen van de Adventure te onderscheiden van de rest van de RAV4 kudde zijn tal van trim-specifieke uiterlijke kenmerken, zoals een set van zwart geschilderde 18-inch lichtmetalen velgen, een black-out koplamp trim, zwart mistlicht omringt, zwarte dakdragers en model-exclusieve onderlichaam bekleding met dikkere wiel-well liners die helpen bij de hogere-paardrijden RAV4 extra wiel gat te vullen.

Binnen, de RAV4 Avontuurlijke sporten een handvol verschillende signalen, zoals deur-sill beschermers en all-weather vloermatten, zowel gegarneerd met Adventure logo's, plus een 120-volt stopcontact in de laadruimte. Een optionele Cold Weather pakket voegt kracht toe verwarmde doek voorstoelen, een verwarmbaar stuurwiel, en een wisser de-icer.

  • 2018 Toyota Camry volledige details: America's favoriete auto is allemaal nieuw
  • 2017 Toyota Camry Hybrid: Instrumented Test
  • Toyota RAV4 Volledige dekking: Foto's, Nieuws, Specs, Details

Hoewel Toyota is mamma op prijsstelling, een woordvoerder van het bedrijf liet ons weten dat Toyota de RAV4 Adventure zal positioneren tussen de verstandige RAV4 LE, die begint bij $ 25.850, en de sportieve RAV4 SE, die begint bij $ 30.925. Met andere woorden, kunnen we verwachten dat de RAV4 Adventure om te beginnen bij minder dan $ 30.000 wanneer het gaat over de verkoop in september.

2018-Toyota-RAV4-Adventure-REEL

2017 Chicago Auto Show Full Coverage

Like this post? Please share to your friends: