Double Live-VTEC: Next-Gen Honda Civic Type R Bevestigd voor de Amerikaanse!

2016-honda-civic type-r-foto-en-info-news-car-and-driver-foto-656.886-s-original

Kaart-dragende leden van de VTEC natie, opgelet! Honda heeft officieel aangekondigd dat het de gonzo Type R vier-deurs hatchback hier zal brengen als onderdeel van de volgende generatie Civic lineup. De aankondiging kwam op de New York Auto Show als onderdeel van de onthulling van de Civic Coupe concept, dat de reguliere volgende generatie Honda Civic een voorproefje.

Hoewel Honda geen bijzonderheden heeft vrijgeven over de volgende Type R, we denken dat het huidige model, die vorige maand werd onthuld, hierboven afgebeeld, en komt niet hier-kan een beetje een blauwdruk te bieden. Het packs een nieuwe 2,0-liter direct ingespoten turbo VTEC vier schopt 306 pk bij 6500 rpm en 295 Nm koppel bij 2500 rpm en schiet redline bij 7000 rpm. Wij zijn van mening dat de motor zal vrijwel zeker de macht van onze Type R. schuifelen al die woede naar de voorwielen is een zes-versnellingsbak, terwijl een Dual Axis Strut setup is bedoeld om torque sturing te onderdrukken. Honda stelt dat die wagen raketten van nul tot 62 mph in 5,7 seconden en dat het een topsnelheid van 168 mph kan bereiken. Als de volgende Type R gewoon voert over die goedheid, zouden we gelukkig zijn, maar verbeteringen en wijzigingen zullen waarschijnlijk worden gemaakt, natuurlijk.

  • 2016 Honda Civic Type R Volledige Info: Gewoon uw dagelijkse, 168-mph Civic
  • Honda Mean Maaimachine Driven / Ridden: Een 109-Hp, 130-mpu Tuintrekkers
  • Honda Civic Onderzoek: Volledige prijzen, specificaties, en meer Reviews

We hebben geen exacte timing om te bepalen wanneer de Type R komt, helaas, en verzoeken om die informatie werden beleefd berispt. Dat gezegd hebbende, we geloven dat het zal twee jaar komen na de 2016 Civic sedan gaat over de verkoop dit najaar. Dit komt omdat de Swindon, het Verenigd Koninkrijk, plant die Civic assembleert vijf-deuren-en die zal de bron voor onze hatchback zijn modellen-net begonnen met het vastschroeven de midcycle facelift voor de Euro Civic. Honda geeft meestal zijn auto's een vierjarige levenscyclus, wat betekent dat de huidige hatchback heeft twee jaar of zo gelaten in zijn run.

2015 New York Auto Show

Like this post? Please share to your friends: