Mail-Order Ride: Wij sturen onze Resident BMW Slappy naar Duitsland te halen zijn 4-serie Gran Coupe

Mail-Order Ride: Wij sturen onze Resident BMW Slappy naar Duitsland te halen zijn 4-serie Gran Coupe

Mail-Order Ride: Wij sturen onze Resident BMW Slappy naar Duitsland te halen zijn 4-serie Gran Coupe Vanaf het maart 2015 nummer van Car and Driver

Als u van plan bent om een ​​nieuwe BMW bestellen en uw paspoort is up-to-date, misschien wel de meest opwindende optie op het bestelformulier Europese levering. In plaats van alleen het oppakken van de auto bij uw plaatselijke dealer, gebaseerd op Europese levering aan uw BMW komt in zijn ouderlijk huis. Zie het als een Europese vakantie in uw nieuwe auto met BMW bekostigen van een deel van de kosten van de reis. Ik ging er in oktober te halen mijn 428i xDrive Gran Coupe, en ik leefde om het verhaal te vertellen.

Plaats van terbeschikkingstelling vindt plaats op het BMW Welt tentoonstelling en levering centrum, aan de overkant van het hoofdkwartier van BMW in München. Ligt naast het München Olympisch Park, BMW Welt (Duits voor “world”) is een opvallend stuk van de cycloon, ruimte-station architectuur die is een must-see voor elke Bimmerphile. Na een hapje van witte worst en bruine pretzels in de klant lounge, ik was klaar voor de autoshow te beginnen. Ik liep uit op een groot verhoogd platform en legde ogen op mijn Estoril Blue 428i Gran Coupe, die geparkeerd stond op een draaitafel. Een spot hit, en een brok vestigde zich in mijn keel.

Mail-Order Ride: Wij sturen onze Resident BMW Slappy naar Duitsland te halen zijn 4-serie Gran Coupe

BMW Welt, zoals Epcot Center, maar cool.

Een product specialist leek me een grondige briefing op de auto en de mogelijkheden ervan. Zelfs het verlaten is onvergetelijk: Een 1-serie M Coupé gekleed als een MotoGP Safety Car omhoog in brand gestoken en leidde me op een ronde van de tweede verdieping, alvorens af te dalen naar de uitgang. Afhankelijk van uw niveau van enthousiasme, overweeg dan het doorbrengen van een volledige dag in dit BMW-Disney als je in ontvangst nemen, een bezoek aan het museum en het nemen van de fabriek tour naar een M4 worden samengesteld kijken.

Een reis naar Europa is niet bepaald goedkoop, en vluchten en hotels zijn de koper verantwoordelijkheid, maar het ophalen van uw auto in Europa bespaart genoeg geld om te helpen compenseren die kosten. Europese levering klopt ongeveer 7 procent korting op een BMW basisprijs. Dat is een aanzienlijke $ 2195 korting op een basis 228i coupe en een luxe $ 9835 van de 760Li. Aangezien de auto's hier niet worden geleverd, heeft BMW Noord-Amerika geen behoefte om terug te schoppen geld om een ​​Amerikaanse dealer.

Mail-Order Ride: Wij sturen onze Resident BMW Slappy naar Duitsland te halen zijn 4-serie Gran Coupe

In plaats daarvan geeft dit door besparingen op u, de koper. Plaats de bestelling bij uw dealer meest incentives en kortingen nog steeds van toepassing, en de prijs is nog steeds erg veel bespreekbaar. U kunt nu uw auto in Europa, zelfs als je het bent leasen. Het is geen verrassing dat de made-in-Amerika X5 en X6 zijn niet beschikbaar voor Europese levering.

BMW biedt een tijdelijke toeristische registratie en kentekenplaten en gooit in verzekering voor 14 dagen (tot vijf maanden extra dekking kunnen worden gekocht). U kunt de cruise het continent op uw gemak en rip door een paar onbeperkte autobahn delen voordat afhaken uw BMW op een van de 12 Europese locaties. Na zes tot tien weken, gedurende welke het voertuig vaart over de Atlantische Oceaan en loopt door de douane, uw auto komt uiteindelijk bij uw dealer. Alle transportkosten en verzendkosten verzekering zijn inbegrepen in de prijs van het voertuig.

De eerste hand ervaring bevestigt de bewering dat Europese levering geldt het best zonder meerprijs op een BMW. Na de handgeschakelde versnellingsbak, natuurlijk.

  • Geïnstrumenteerde Test: 2015 BMW 428i Gran Coupe
  • BMW Gebruikt Frickin Lasers voor High Beams die niet Blind
  • BMW 4-serie Gran Coupe Nieuws, Foto's, en Gids Koper Reviews

Signed, Sealed, Delivered

• Audi euro leveringsprogramma biedt een 5-procent besparingen off MSRP van de auto's, 15 dagen van verzekering, shuttle service vanaf het vliegveld, gratis verzending, en een one-night hotel verblijven.

• Mercedes-Benz verlaagt de kosten van de auto met 7 procent, gooit in 15 dagen van verzekering, gratis verzending, en een nacht in een hotel.

• Porsche biedt geen korting, maar biedt 16 dagen verzekering, een nacht hotel verblijven, gratis verzending, en de taxi van de luchthaven naar de fabriek.

• Volvo omvat twee vliegtickets naar Zweden vanuit de Verenigde Staten, een 3- tot 10-procent korting op adviesprijs van het voertuig, 15 dagen van verzekering, gratis verzending, en accommodaties voor een nacht.

Like this post? Please share to your friends: