De Ford Ranger Raptor is een Ding! Maar is het een ding voor ons? [Video]

RESIZED1280x782

Vrijwel vanaf het moment dat Ford aankondigde dat hij de voorbereiding van een nieuwe mid-size Ranger pickup voor de Amerikaanse markt, hebben truck fans gespeculeerd of er een off-road-themed versie verwant aan de high-vliegende F-150 Raptor zou zijn. Nu komt de bevestiging dat de Ranger Raptor is inderdaad een ding, maar er is een grote waarschuwing. Dat officieel woord is via een video vrijgegeven door Ford Zuid-Afrika, zodat we weten nog steeds niet of de Ranger Raptor is alleen voor buitenlandse markten (waar de huidige Ranger wordt verkocht) of dat het voor de nieuwe US-gebonden truck.

In de video zien we een gecamoufleerde pick-up begrenzende door de Australische Outback en zelfs het vangen van wat lucht-as Raptors plegen te doen. De begeleidende tekst zegt dat de Ford Ranger bakkie [dat is een pick-up] een “speciaal gebouwde, woestijn-racing-geïnspireerde” Ford performance variant die komt naar Zuid-Afrika te krijgen “als de nieuwe #RangerRaptor.” Het heeft zelfs een hashtag , dus je weet dat het echt is.

  • Ford F-150 Raptor Volledige dekking: Tests, specificaties, prijzen en meer Reviews
  • 2019 Ford Ranger bespied in de VS!
  • 2019 Ford Ranger: ja, het is terugkeren!

Het is moeilijk voor te stellen dat Ford een Ranger Raptor zou bouwen voor andere markten, maar houd het uit de Raptor-liefhebbende US of A. Dat we off-road-themed Ranger prototypes hier in de Verenigde Staten hebben gezien suggereert verder dat de kleinere Raptor zal vliegen hier ook. Terwijl we de officiële woord van Dearborn wachten, kijk op de bakkie in de video hieronder.

HASPEL

Like this post? Please share to your friends: